Wegman Groep aanwezig op de Caravan en Camper Beurs

Bezoek ons dit weekend op de Caravan en Camper Beurs in Gorinchem.

De Caravan en Camperbeurs
Tijdens Caravan en Camper Beurs Gorinchem kunt u de nieuwste snufjes en noviteiten ontdekken op kampeergebied. Importeurs, dealers en fabrikanten en toeleveranciers zijn op deze beurs aanwezig om u de nieuwste typen te laten zien. Vakgarage Wegman Vianen is aanwezig met diverse aanbiedingen op het gebied van service, accessoires en onderhoud van uw caravan, camper of auto. 

Merk-onafhankelijke Service en Onderhoud
Vakgarage Wegman is al jaren een BOVAG-erkend onderhoudspunt. Niet alleen voor personenwagens, maar ook zeker voor uw caravan, camper of vouwwagen. Tijdens de beurs kunnen wij gericht advies geven over uw camper of caravan. Wij zijn merk-onafhankelijk. Dat houdt in dat wij de beste producten kiezen die bij uw voertuig passen en niet gebonden zijn aan één merk. 

Accessoires
Tijdens de beurs demonstreren wij ook een aantal accessoires. Zo kunt u zelf proberen hoe gemakkelijk een mover-systeem werkt, wat de voordelen zijn van een track-and-trace systeem en hoe leuk het is om een satellietsysteem aan boord van uw caravan te hebben. Wij geven u professioneel advies en vermelden bij alle accessoires de kosten. inclusief montage. Zo kunt u direct inschatten wat u betaalt aan de kassa mocht u geïnteresseerd zijn. 

Pechhulp
Vakgarage biedt u nu ook pechhulp. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. U bent al verzekerd van pechhulp vanaf 49,95. Wel zo handig als je op reis bent. Bij het Vakgarage Pechhulp pakket weet u zeker dat u snel geholpen wordt, in het Nederlands. U krijgt tevens gratis vervangend vervoer. Klik hier voor meer informatie over pechhulp

Met een veilig gevoel op vakantie
Het belangrijkste vinden wij, dat u met een veilig gevoel op vakantie kunt gaan. Wilt u meer informatie? Bezoek ons dan op de Caravan en Camper Beurs op 27 februari, 28 februari of 1 maart, of kijk eens op de website