De Renault Twingo keert terug als leenauto

Wegman Groep zet vijf nieuwe Renault Twingo's in als vervangend vervoer.


Vervangend vervoer - Wegman Groep

Vervangend vervoer van hoge kwaliteit.
Vanzelfsprekend vinden we het belangrijk dat u met het vervangend vervoer veilig de weg op kunt. De Wegman Groep heeft er voor gekozen om de Twingo weer terug te brengen als vervangend vervoer. Niet het oude model maar de gloednieuwe versie. De Twingo past door zijn exceptionele economische specificaties en zijn stoere uiterlijk perfect bij de organisatie. Zo houden we ons vervangend vervoer betrouwbaar en van hoge kwaliteit.

Meer ruimte
De Twingo geeft iets meer ruimte dan onze vorige leenauto. De kofferbakruimte heeft een inhoud van 219 liter. Dat maakt de wagen uitermate geschikt voor boodschappen en het vervoeren van spullen. Ook is er achterin genoeg beenruimte om passagiers comfortabel te kunnen vervoeren.

Zuinige rijprestaties
De Twingo is voorzien van een driecilindermotor die nooit meer dan 99 gram CO2 uitstoot en heeft de wagen een theoretisch verbruik tot wel 3.7 liter per 100km. Tevens is de wagen voorzien van een start/stop-systeem wat de wagen nog zuiniger maakt. Dat is niet alleen fijn u, maar ook voor het milieu.

Maak kennis
De Twingo staat klaar om u te ontmoeten bij uw eerstvolgende werkplaatsbezoek. De Wegman Groep zorgt dat u altijd veilig op weg kan. Ook al is het niet uw eigen auto.

Is uw auto toe aan onderhoud? Plan dan gemakkelijk online een werkplaatsafspraak in.