Occasion importeren

Een auto uit Duitsland importeren was nog nooit zo gemakkelijk.
Bij de Wegman Groep heeft u ruime keuze uit ca. 100.000 betaalbare en luxe import auto's uit Duitsland.

Occasion importeren

Hoe het werkt
Op onze nieuwe website vindt u een ruim aanbod aan luxe auto’s uit Duitsland. De prijzen op deze website zijn Nederlandse rijklaarprijzen. Deze prijzen zijn dus inclusief bpm, btw, leges, transport, stalling, NL-kenteken en kentekenplaten en altijd inclusief 6 maanden garantie indien de auto niet meer in de fabrieksgarantie valt. Deze garantie is tevens uit te breiden tot 24 maanden.

Een completer uitgevoerde auto voor een lagere prijs.
De Wegman Groep handelt de import van uw auto uit Duitsland compleet af, zonder dat u er enige administratieve last van ondervindt. Onze unieke methode van auto importeren levert u een vaak completer uitgevoerde auto op tegen een lagere prijs dan vergelijkbare auto’s uit Nederland.

Kwalitatief hoogwaardige occasions met garantie.
Onze nauwe samenwerking met uitsluitend officiële merkdealers uit Duitsland, de Nederlandse overheid en de Rijksdienst voor het Wegverkeer, zorgt ervoor dat wij gemakkelijk en professioneel uw droomauto importeren en daar bovenop nog een half jaar garantie kunnen bieden. U kunt uw garantie zelfs uitbreiden naar 2 jaar. Uw importauto wordt door ons grondig gecontroleerd op technische en optische mankementen. Natuurlijk bent u met uw geïmporteerde wagen altijd welkom in één van onze garages.

Duidelijke afspraken, Geen verassingen.
Ons team zorgt er voor dat in alle nauwkeurigheid een duidelijke offerte wordt opgesteld. Zo bent u er zeker van dat er geen addertjes onder het gras zitten en u serieus genomen wordt. Daarbij kunnen wij uw huidige wagen inkopen.

Ontdek direct het aanbod op onze nieuwe website