Historie

Het autobedrijf in Ameide is al sinds 1991 een begrip in de gemeente Zederik. Op 13 september 2007 maakte de heer C. Wegman een start in het kleine plaatsje Ameide. Na een grote verbouwing van het voormalige Kentie Auto's is Autobedrijf Wegman officieel een feit. In de loop van de tijd profileerde het bedrijf zich als een universeel autobedrijf in de regio.

Autocare Wegman
In oktober 2008 werd er een nieuw bedrijf onder de naam Wegman gestart, namelijk het poetsbedrijf Autocare in Groot-Ammers. Er werd met grote zorg een team samen gesteld dat gespecialiseerd is in het reconditioneren van auto's . Ook caravans, campers en boten worden compleet in showroomconditie teruggebracht. Omdat dit bedrijf een goed samenwerkingsverband heeft met het autobedrijf in Ameide is later beslist om het bedrijf te verhuizen naar Ameide. Autocare Wegman bevindt zich nu naast het autobedrijf in Ameide.

Een nieuw gezicht in de taxibranche
Per 1 januari 2010 is de Wegman Groep een onderdeel rijker. Taxi Wegman. Een nieuw bedrijf in een nog onbekende branche. Taxi Wegman nam de activiteiten van Taxi Pek & Zn. Over. Dit bedrijf heeft in de laatste tijd een enorme groei doorgemaakt.. In Mei 2013 heeft Taxi Wegman de werkzaamheden over genomen van Taxi de Reuver in Gorinchem. Niet alleen het aantal wagens, maar ook het aantal werknemers is fors gestegen. U komt onze taxi's tegen door heel Nederland.

Autoservice Wegman Vianen
Niet alleen het taxi bedrijf werd gestart in 2010. Ook maakte Wegman een start in Vianen met een tweede autobedrijf. Dit autobedrijf richt zich naast auto's ook op caravans en campers en ruit reparaties / vervanging.. De bedrijfsnaam: 'Autoservice Wegman'.

Valvoline Service Center
In december 2011 werden de autobedrijven onder de Wegman Groep lid van het Valvoline Service Center. Deze formule staat voor een langere levensduur van uw auto. Om dit te bereiken gebruiken we eerste klas Valvoline producten en zorgen we service van het hoogste niveau.

Aansluiting bij Vakgarage
Begin 2012 heeft Autoservice Wegman Vianen zich aangesloten bij Vakgarage. Vakgarage is een landelijke groep van ruim 200 betrouwbare en merkonafhankelijke automobielbedrijven. Vakgarage staat voor kwaliteit en top service. Dit concept sloot naadloos aan op de kernwaarden van de Wegman Groep.

Onze missie
Wij vinden het belangrijk dat onze klant altijd op een veilige manier van A naar B kan. Wij maken er onze missie van om ervoor te zorgen dat onze klant geen zorgen heeft als het gaat om zijn vervoer. Of dit nu zijn eigen auto is, lease auto of het vervoer met een van onze taxi's. Zo is de Wegman Groep compleet in automotive.