Occasions

Een nieuwe auto is een flinke beslissing. Hierbij wilt u natuurlijk de juiste keus maken uit de overweldigende hoeveelheid merken, modellen en uitvoeringen. Houdt ú precies bij welke typen er allemaal op de markt zijn? Waarschijnlijk niet. De Wegman groep wel. Bij de aanschaf van een nieuwe auto is onze rol helder. We zijn niet gebonden aan één bepaald merk. U kunt bij ons dus altijd rekenen op een objectief advies.
Samen met u zoeken we een auto die past bij úw wensen en bij úw budget. Of u nu een solide gezinswagen zoekt voor jarenlang onbezorgd gebruik, een sportieve SUV of een kleine auto voor de boodschappen. Bij een merkonafhankelijke dealer bent u verzekerd van een betrouwbaar en eerlijk advies. Vooraf is het dus zaak goed na te denken over uw aanschaf. Hoeveel wilt u besteden? Hoe gaat u de auto gebruiken? Wat vindt u belangrijk? Vragen die u bij aanschaf goed moet afwegen. En waarop u van ons een duidelijk antwoord krijgt.

occasions-groep

Meeneem- of rijklaarprijs

Als u op de prijzen van tweedehands auto's let, zult u ongetwijfeld de termen meeneemprijzen en rijklaarprijzen wel eens zijn tegengekomen. Het is wel belangrijk om even te kijken voor welke van die twee prijzen uw volgende auto te koop staat. Is dat een meeneemprijs? Dan kunt u, het woord zegt het al, uw auto zo meenemen voor die prijs. De auto krijgt dan geen afleverbeurt en wordt zonder garantie verkocht. Staat uw auto voor een rijklaarprijs in de showroom of op internet, dan zitten de afleverbeurt en de eventuele garantie wel in de prijs. Dat is dus een hele zekerheid. Begrijpelijk dat er een prijsverschil zit in tussen meeneem- en rijklaarprijzen. In het laatste geval koopt u een auto die nog een onderhouds- en poetsbeurt heeft ondergaan en bij occasions boven de €4500,- de 6 maanden BOVAG-garantie heeft. Het is dus belangrijk om na te gaan onder welke voorwaarden een gebruikte auto wordt aangeboden. Wij berekenen € 295,- rijklaarmaakkosten bij auto's tot € 4500,- en € 695,- rijklaarmaakkosten bij auto's vanaf € 4500,- mits anders vermeld. Bij alle auto's vanaf € 4500,- krijgt u Bovag garantie, mits anders vermeld. Voor allle geadverteerde occasions: type, invoer en zetfouten onder voorbehoud.

Natuurlijk, u betaalt iets meer. Maar is die extra zekerheid dat niet dubbel en dwars waard?

 occasions pagebanner