Nieuwe auto

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onderhoud maar ook voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Ook voor nieuwe auto's kunnen wij namelijk als bemiddelaar fungeren voor alle gangbare merken en modellen. Natuurlijk behoudt u net als bij de dealer uw fabrieksgarantie.

nieuwe-auto

Advies

Een nieuwe auto is een flinke beslissing. Hierbij wilt u natuurlijk de juiste keus maken uit de overweldigende hoeveelheid merken, modellen en uitvoeringen. Houdt ú precies bij welke typen er allemaal op de markt zijn? Waarschijnlijk niet. de Wegman groep wel. Bij de aanschaf van een nieuwe auto is onze rol helder. We zijn niet gebonden aan één bepaald merk. U kunt bij ons dus altijd rekenen op een objectief advies.

Samen met u zoeken we een auto die past bij úw wensen en bij úw budget. Of u nu een solide gezinswagen zoekt voor jarenlang onbezorgd gebruik, een sportieve SUV of een kleine auto voor de boodschappen. Bij een merkonafhankelijke dealer bent u verzekerd van een betrouwbaar en eerlijk advies. Vooraf is het dus zaak goed na te denken over uw aanschaf. Hoeveel wilt u besteden? Hoe gaat u de auto gebruiken? Wat vindt u belangrijk? Vragen die u bij aanschaf goed moet afwegen. En waarop u van ons een duidelijk antwoord krijgt.