Bandencentrum

Elke weg- of weersituatie vraagt om specifieke kwaliteiten van een autoband. Bandencentrum Wegman is specialist in banden voor alle soorten voertuigen.

Wij bieden u een buitengewoon breed assortiment zomerbanden, winterbanden, runflatbanden, caravanbanden/bestelwagenbanden, sportieve banden, budgetbanden, comfortbanden en SUV-banden. Voor de milieubewuste automobilist zijn er zelfs de zogeheten "groene banden" die extra duurzaam zijn en zorgen voor een lager brandstofverbruik. Wij adviseren u graag over de geschikte autoband voor uw auto en rijstijl.

banden

Merkonafhankelijk

Wij zijn de merkonafhankelijke bandenspecialist, en ons assortiment bestaat o.a. uit: Bridgestone, Continental, Dunlop, Falken, Goodyear, Hankook, Minerva, Kumho tires, Michelin, Pirelli, Toyo Tires en Vredestein.

Veiligheid door goede autobanden

Het bandenassortiment van Bandencentrum Wegman bestaat uit een gevarieerd aanbod autobanden van topmerken. Banden leggen het contact met het wegdek en daarom spelen kwaliteit en veiligheid een belangrijke rol in de aanschaf. Optimale controle, goede grip en een perfecte wegligging zijn dan ook van groot belang. Dit leidt niet alleen tot minder ongevallen, maar ook de doorstroming op de weg wordt hiermee verbeterd. Kies dus altijd voor een goede en veilige autoband. U koopt deze autobanden online in onze webshop. In het menu zoekt u eenvoudig de autoband die bij u past.

 

ganaar-bandencentrumwegman